Hesap Silme

Son güncelleme: 04.10.2026

1. Uygulama Üzerinden Hesap Silme

Yanvo hesabınızı, uygulamayı yüklü tutmaya devam ederek doğrudan uygulama içinden kalıcı olarak silebilirsiniz:

  1. Yanvo uygulamasını açın.
  2. Alt menüden Sen sekmesine gidin.
  3. Ayarlar içindeki "Hesabımı Sil" seçeneğine dokunun.
  4. Onay adımını tamamlayın.

Bu işlem anında ve geri alınamaz şekilde uygulanır.

2. Uygulamaya Erişiminiz Yoksa

Uygulamayı silmişseniz veya hesabınıza erişemiyorsanız, hesap silme talebinizi destek@yanvo.app adresine e-posta göndererek iletebilirsiniz. Talebinizi işleme alabilmemiz için, hesabınızla ilişkili kullanıcı adınızı belirtmeniz gerekir. Talepler makul bir süre içinde işleme alınır.

3. Silinen Veriler

Hesap silme işlemiyle birlikte aşağıdaki veriler kalıcı olarak silinir:

4. Saklanabilecek Veriler

Aşağıdaki veriler, güvenlik, hukuki uyum ve kötüye kullanımı önleme amacıyla, hesabınız silindikten sonra da makul bir süre saklanabilir:

Raporlanmış mesajlar hakkında: Hesabınızı silmek, sizin yaptığınız veya hakkınızda yapılmış raporları, bu raporlara eklenmiş mesaj kopyalarını ve moderasyon geçmişini (uyarı, kısıtlama ve rapor sayaçları) silmez veya değiştirmez. Bu kayıtlar güvenlik ve hukuki uyum amacıyla rapor kayıtlarının saklama süresine tabidir.

Ayrıntılar için bkz. Gizlilik Politikası, Bölüm 6.

5. Not

Sesli görüşmelerin içeriği zaten hiçbir zaman kaydedilmediği için, hesap silme sürecinde silinecek bir ses kaydı bulunmamaktadır.